Ingrediencie a množstvá:
800 g pasírovaných paradajok, čo sú dve konzervy
olivový olej
hladká múka
250 g cherry paradajok
10 lístkov čerstvej bazalky
bobkový list
5 klinčekov
čierne korenie
soľ
oregano
parmezán
1 liter vody
Do hrnca dáme zohriať olivový olej, na ktorom za stáleho miešania opražíme múku. Potom vlejeme liter vody a čakáme kým začne vrieť, stíšime oheň a pridáme koreniny (množstvá podľa chuti) okrem bazalky. Necháme variť 10-15 minút na miernom ohni a potom pridáme pasírované paradajky, čerstvé cherry paradajky, postrúhaný parmezán a listy bazalky. Varíme ďalších 10 minút. Podávame posypané parmezánom.
BUON APPETITO!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára